کارگاه مددکاری اجتماعی با موضوع آموزش مدل های مدیریت آسیب اجتماعی در بین کودکان مهاجر

مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران با همکاری انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی برگزار کرد:

کارگاه آنلاین مددکاری اجتماعی با موضوع آموزش مدل های مدیریت آسیب اجتماعی در بین کودکان مهاجر

زمان شنبه  و یکشنبه 13 و 14 شهریور 1400 ساعت 19

گزارش این کارگاه در ذیل پوستر قابل مشاهده است.

تاریخ 13 و 14 شهریور

موضوع کارگاه: مدیریت آسیب در بین کودکان مهاجر

زمان جلسه: کارگاه 2 روزه (1ساعت و نیم)

نوع جلسه: آموزشی

ارائه دهنده: مینا دشتبالی

با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران

شرکت کنندگان: مددکار اجتماعی

خلاصه کارگاه:

کارگاه با ثبت نام 7 نفر شرکت کننده برگزار شد. شرکت کنندگان مددکاران اجتماعی و  مدیران انجمن­های کودکان کار  و مهاجر بودند که به طور مستقیم با کودک و نوجوان آسیب دیده و مهاجر مشغول به کار حرفه­ای هستند. در این کارگاه دو روزه سه مدل برای کار با کودکان مهاجر در ایران آموزش داده شد.  موارد آموزشی به شرح زیر است :

1. مدل مراقبت آگاه به آسیب و کودکان مهاجر
  2. مدل مدرسه حساس به آسیب و کودکان مهاجر
  3. مدل TST – R (Trauma System Theory for Refugee) برای کودکان مهاجر

این سه مدل بر سلامت روان کودکان مهاجر، انگ­زدایی از کودکان مهاجر و خانواده آنها، وجود طرح­های مراقبتی، حساسیت به کاهش و حذف آسیب در مدارس(انجمن­ها) و همچنین تشخیص آسیب­های شایع در بین کودکان مهاجر تمرکز دارد.

همچنین گروه واتزاپی  تشکیل شد که در آن پشتیبانی برای سوالات شرکت کنندگان به مدت یک ماه ارائه می شود.