لیست اخبار

1400/09/02 - اکران برخط فیلم مستند «پلاک 13» و معرفی کتاب «چرا میپرم؟»

اکران برخط مستند پلاک ۱۳ و معرفی کتاب چرا میپرم

21 11 2021 06:17

کد خبر : 10059429

تعداد بازدید : 40

1400/09/02

گروه زنان و کودکان انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات  زنان دانشگاه تهران ، اکران برخط فیلم مستند «پلاک 13» و معرفی کتاب «چرا میپرم؟» با محوریت موضوع اختلال ٱتیسم در روز "سه شنبه 2 آذر ماه 1400" از ساعت 20 لغایت 22 - با حضور کارگردان و مترجم ریحانه ظهیری-  برگزار کرد.

واتس آپ تماس ضروری : 09359457776

لینک ورود به جلسه (ورود برای عموم آزاد است)
https://meet.google.com/dyu-irix-sbz

گزارش این وبینار در ذیل پوستر قابل مشاهده است.

 

اکران آنلاین مستند "پلاک ۱۳" و معرفی کتاب "چرا می‌پرم؟" از سوی گروه زنان و کودکان انجمن ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی با همکاری مرکز مطالعات و تحقیقات زنان دانشگاه تهران با حضور ریحانه ظهیری کارگردان مستند و مترجم کتاب، سه‌شنبه ۲ آذرماه ساعت ۲۰ به‌صورت مجازی برگزار شد.

کتاب «چرا می‌پرم؟» عنوان پرفروش‌ترین اثر نیویورک‌تایمز را به دست آورده و همچنین عنوان پرفروش‌ترین اثر ساندی تایمز در میان کتاب‌های جلد سخت ادبیات مبتنی بر واقعیت را کسب کرده است.این کتاب روایت زندگی کودکان اوتیستیک است و به خواننده نشان می دهد که این افراد با وجود تفاوت‌هایشان تا چه حد می‌توانند شگفت‌انگیز باشند.

خانم مظفری در ابتدای این نشست گفت:" خانم ریحانه ظهیری دانش‌آموخته رشته پژوهشگری علوم اجتماعی است. او از سال ۲۰۰۸ در دبی اقامت دارد و در این سال‌ها همزمان با فعالیت‌های ادبی و سینمایی در مدارس انگلیسی‌زبان دبی به فعالیت در کنار بچه‌های اوتیستیک مشغول بوده است. او همچنین در سال ۹۷ مستند کوتاه «پلاک ۱۳» را با موضوع اختلال اوتیسم ساخته است."

کارگردان «پلاک ۱۳» پس از نمایش مستند گفت:"پسر ۱۱ ساله‌ای به نام محمد معین دچار اختلال اوتیسم و کلیشه فرار است و به دفعات از خانه فرار می‌کند. مادر معین سعی می‌کند با آموزش هایی مانع از فرار او شود، اما پدرش که از فرارهای پی‌درپی او خسته شده است، سعی می‌کند همسرش را متقاعد کند که اجازه دهد معین فرار کند تا آنها با تعقیب او متوجه دلیل فرار او شوند."

خانم مظفریان خاطر نشان کرد که این مستند به  سیزدهمین جشنواره سینما حقیقت، پنجمین جشنواره شبکه تلویزیونی مستند و چندین جشنواره اروپایی و آمریکایی ارائه شده است.

در این جلسه  حاضران ضمن آشنایی با انگیزه نویسنده و کارگردان مستند به برخی از مشکلات خانواده های دارای فرزند اوتیستیک آشنا شدند. گفتنی است یکی از شرکت کنندگان در نشست در خاتمه  یادآور شد که سوژه ای که فیلم به آن پرداخته است از جمله مشکلاتی بود که خواهر مبتلا به  اوتیستیکش با آن درگیر بود و همیشه گمان می کرد که این عارضه فقط مشکل خواهر اوست!